top of page

Netwerk, camera beveiliging, beeld en audio

Complete woning en schuur voorzien van netwerk, camera beveiliging, beeld en audio

Dit keer een mooi totaal project!


In deze compleet verbouwde woning hebben wij een mooie netwerk voorziening mogen leveren. De vereisten waren een goed en stabiel maar vooral dekkende WiFi installatie door de gehele woning en schuur!

Hierbij hebben wij gekozen voor een mooie Netgear WiFi 6 installatie. De diverse WiFi punten zijn op de juiste plaatsen door de gehele woning en schuur geplaatst om zo de complete dekking te kunne garanderen. In de meterkast wordt alles netjes verdeeld om het zo overzichtelijk en centraal te houden. Deze installatie is optimaal geschikt voor high end beeld en audio streaming.


De complete woning is voorzien van een mooie Sonos geluidsinstallatie. Het grote voordeel hiervan is dat deze installatie in diverse zones is opgedeeld. Zodat iedere zone zijn eigen muziek en/of volume kan regelen, en natuur voor een mooie spreiding.

Zo hebben wij ook een mooie Samsung Q-led tv mogen leveren. Deze is netjes tegen de schouw geplaatst.

Zowel de woning als schuur zijn voorzien van mooie ColorVu camera’s voorzien deze zorgen op de dag en nacht voor haarscherp kleuren beeld. De camera’s zijn op de juiste punten geplaatst om zo een mooi overzicht te maken.

Comentários


bottom of page